riot

riot

Riot- kärlek, kultur och en smula upplopp i vardagen!

När ska man sjösätta sin blogg om inte i detta nu, när bloggossfären äntligen börjat tappa en del av sin överdrivna hype. Aldrig har väl så många tyckt till så mycket om så lite. Och världen har häpnat över detta!
Men okej, jag ansluter mig också till detta dagliga tyckande nu.
Jag tänker skriva om högt och lågt. Om min musik såklart och om kärlek och politik.
Och förhoppningsvis alltid med tanken inställd på att uppror är möjligt och nödvändigt.

Dags att börja

Livet, sett från sidanPosted by Christer Forsberg Mon, April 21, 2008 23:08:52

Varför? Tja, varför tror jag att det skulle behövas ytterligare en blogg i detta ständiga brus av röster i detta ogripbara trassel till nät, internet utvecklats till. Ärligt talat så har jag inte en susning. Men nu sitter jag trots allt här, och då är det väl lika bara att se till till att det blir åka av.

En måndag kväll som denna känns ändå rätt okej att starta ett sånt här projekt. Det jag egentligen startade med var att uppdatera min aningen eftersatta hemsida; www.christerforsberg.se

Och så blev jag med blogg. Jag hoppas såklart att någon hittar hit så småningom. Och att du som kanske läser detta slår följe en bit på vägen. Så småningom lär såklart våra vägar skiljas åt. Men ett tag kanske det finns nåt gemensamt att resonera kring.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.