riot

riot

Riot- kärlek, kultur och en smula upplopp i vardagen!

När ska man sjösätta sin blogg om inte i detta nu, när bloggossfären äntligen börjat tappa en del av sin överdrivna hype. Aldrig har väl så många tyckt till så mycket om så lite. Och världen har häpnat över detta!
Men okej, jag ansluter mig också till detta dagliga tyckande nu.
Jag tänker skriva om högt och lågt. Om min musik såklart och om kärlek och politik.
Och förhoppningsvis alltid med tanken inställd på att uppror är möjligt och nödvändigt.

För sällskaps skull...

En man - två trädgårdarPosted by Christer Forsberg Wed, May 11, 2011 22:33:41
Vad är det viktigaste med en trädgård? att det är välansat, växer enligt konstens alla regler, eller att man skapar en plats för vila?
Frågan ni mig så är det så klart, en plats för vila. Och vilar sig gör man gärna sittandes vid en skön gammal trädgårdsgrupp. Så för den saken skull inleddes veckan med målning av den gamla Grythytte-ensemblen. Det som skulle gjort i vintras enligt konstens alla regler -om det inte varit för att gruppen snöat inne på landet- fick nu göras lite hastigt och kanske inte fullt så konstfärdigt som man önskat sig.
Men voilá, den mörkmurriga gruppen blev ändå som ny, med en löjligt pigg ljusgrön färg (ja färgprover är en sak, verkligheten nåt helt annat).
Så nu kan väl kanske det andra arbetet med den här lilla villa-trädgården ta vid. Nu när vi har en plats för vila och för att sitta och tänka ut de stora och omvälvande trädgårdsidéerna.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.